ПВЦ ДОГРАМА

 • KMG

Профилните системи за врати и прозорци, с продуктовото име KMG са познати както на българския, така и на чуждестранния пазар. Богатото разнообразие от системи и постоянното подобрение на различните профили, допринася за развитието, обогатяването и модернизирането на предлаганите решения.

Профилът KMG (KRAUSS MAFFEI and GRAINER) се произвежда по съвместен проект между австрийската фирма "Greiner Exstrusiontechnik", немската фирма "Krauss Maffei" и българската фирма „Алтест Ай Джи Ти„ - ЕООД с производствена база в град Бургас. „Алтест Ай Джи Ти„ - ЕООД е създадена през 1992 година с цел производство и търговия на алуминиеви и ПВЦ профилни системи. В момента разполага с над петнадесет екструзионни линии, което прави фирмата с най-голям капацитет на българския пазар.

ПВЦ дограмата KMG отговаря на Европейските стандарти за блясък на повърхността. Тестването доказва отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Структурата на профилите е непозволяваща изгаряне и деформация, тя е нечувствителна към околната среда - не съдържа олово, не позволява задържането на вода, не позволява задържането на петна, прах - тествани чрез Clean Control въведен от немските производители на ПВЦ профили. Издръжлива на сезонните промени, няма нужда от боядисване и поддръжка .

KMG профилите са защитени от атаката на киселини, основи, захабяване и соли. Издръжливи на корозия когато се употребяват в условия с висока температура и влажност.

ЧЕТИРИ КАМЕРНА СИСТЕМА "PRELUDE"

Доказано качество с марката на KMG.

Фирма „Алтест Ай Джи Ти„ - ЕООД стартира първо с разработването и налагането на пазара на своята 4-камерна ПВЦ система “Prelude”. Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

Прозорците, изработени с профила KMG от серията „Prelude”, могат да намалят загубата на енергия в помещение до 37%, което ги прави идеално решение за всеки клиент. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на института ift Rosenheim – Германия, потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 4-камерния ПВЦ профил на фирма „Алтест”, а именно:

Uw = 1,6 W / (m2 . K)

Всички серии ПВЦ профили, предлагани от фирма „Алтест” са устойчиви на вятър, дъжд, прах, промени на околната среда. ПВЦ профилите са устойчиви на корозия при изключително влажна среда, на деформация при нагряване, устойчиви на киселини, алкали и соли. Важно качество и предимство на профилите с продуктова марка KMG е устойчивостта им на UV лъчи.

Избирайки 4-камерните ПВЦ профили от серията „Prelude”, Вие се доверявате на една наложила се и доказала качествата си система през годините.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

 • Конструктивна ширина - 60мм
 • Брой камери – 4

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

 • Стабилна система с отлични топлоизолационни характеристики.
 • Висока шумоизолация, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
 • Висококачествен PVC материал, устойчив на въздействието на външната среда
 • Гладка повърхност на профилите
 • Елегантен контур
 • Възможност за единично стъкло и двоен стъклопакет

ШЕСТ КАМЕРНА СИСТЕМА „PRESTIGE”

Надеждна шумо и топлоизолация за всяко време.

След няколко години на пазара, натрупвайки опит, както и мнение на клиенти, ръководството на фирма „Алтест" реши да предложи на крайния потребител един по-висок клас профили, а именно своята шест камерна система „Prestige". Шест камерните профили за врати и прозорци от тази серия на ПВЦ дограма KMG предлагат още по-добър дизайн, шумо и топлоизолационни качества. Шест камерната система „Prestige" е предназначена както за северни изложения така и за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др.

Всичко това повлия в избора на фирма „СЕРПИО” да се насочи тъкмо към изработването на дограма от тази серия.

На клиентите са гарантирани отлични качества на ПВЦ профила, тъй като са направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, нещо много важно за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Освен коефициента на свиваемост, профилът е тестван и за коефициент на топлопреминаване в ift Rosenheim – Германия. Резултатите от теста са:

Uw = 1,5 W / (m2 . K)

Освен с изключителните си топлоизолационни качества, ПВЦ профилите от серията „Prestige" се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз. Също така специфичният невибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, ги прави изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради.

Заложете на качеството, уюта и класата във вашия дом или офис с новата 6 камерна система на KMG – „PRESTIGE”.

Заложете на качеството, уюта и класата във вашия дом или офис с новата система „PRESTIGE”!

С профилите от 6-камерната система на фирма „Алтест” Вие залагате на бъдещето и изпреварвате с една стъпка всички останали, тъй като именно в 6-камерните системи „PRESTIGE” са показани новите технологии в сферата на ПВЦ профилите за врати и прозорци!

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

 • Конструктивна ширина - 70мм
 • Брой камери - 6
 • Уплътнения: двойно фалцово

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

 • Олекотена 6-камерна PVC система за врати и прозорци „Prestige”
 • Профилът остава устойчив на влага, дъжд, прах, корозия, UV лъчение.
 • Коефициент на топлопреминаване: Uw = 1,5 W / (m2 . K)

Индекс за шумоизолация: от 40 до 50 dB


web analytic