ПЕРВАЗИ

  • ВЪТРЕШНИ

Вътрешните первази – ППД-та на прозорците създават допълнителен комфорт и удобство в дома Ви. Добрата топлоизолация, профилираната обемна форма с много кухи камери, предлага превъзхождащи изолационни качества, в сравнение с естествените материали. ПВЦ первазите са лесни за поддръжка и са устойчиви срещу обичайните за домакинството почистващи препарати, устойчиви на изтъркване, драскане и пепел от цигари.

Те не поемат вода, по тях не остават водни кръгове, които могат да възникнат от влажни саксии или поставени чаши, може лесно да се почистят. Вътрешните первази са нечувствителни към топлина. Дори загряване от слънчеви лъчи до + 60 градуса по целзий не представляват проблем за тях. Лесни са за монтаж. Вие можете: да ги залепите; да ги закрепите с винтове; да ги поставите върху строителен разтвор; да ги монтирате с помощта на конзоли. Въпросните подпрозоречни дъски се предлагат в различни цветове, в разцветки, наподобяващи дървесен фладър. Друго голямо удобство е, че тези подпрозоречни дъски се предлагат в различни ширини.

  • ВЪНШНИ

Външните первази - Козирките са необходимост, без значение дали са част от обществена сграда или от дома ви. Те са красиви, придават завършен вид на постройката, подчертават атмосферата й, но най-вече са практични.

Препоръчваме на своите клиенти поставяне на външни алуминиеви первази и козирки, които са изключително издръжливи на външни въздействия. Предлагат се в многообразни цветове и в различни ширини, според вашите предпочитания. Изработени са от алуминий, с възможност за прахово боядисване по каталог RAL. Техни предимства са: лесна поддръжка; не поемат влага; придават завършен вид; достъпни цени; дълъг живот


web analytic