Обков

  • ENDOW

За постигане на добро качество и прецизност в изработката на дограмата, освен технологичното съвършенство на профилите, голяма роля играе и обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на вратите и прозорците по всяко време и дълъг живот на експлоатация.

Обков - това е, както всички знаем, набора от детайли и механизми, осигуряващ закрепването и начина на отваряне на подвижните части от дограмата. Надеждността на прозоречните конструкции зависи пряко от всяко винтче и закрепване. Ето защо изискванията за механичната износоустойчивост са много високи. Не бива обаче да се забравя за ергономията. Най-хубавото и надеждно закрепване не бива да наранява или затруднява собственика си, нито пък да загрозява дома с външният си вид.

Много фирми произвеждат обков. Не всяка марка обаче, може да служи като пример за качество. Ако говорим за несъмнените лидери, то сме длъжни да споменем обкова ENDOW.

Затова фирма „СЕРПИО” ЕООД работи с обков предлагащ висока степен на функционалност, надеждност и стабилност. Обковът ENDOW е многостранно регулируем във всички посоки с многоточково заключване. Работата с този обков определя фирмата като носител на новото, диктуващо бъдещето. С него продуктите ни могат да посрещнат най–смелите предизвикателства на футуристичната архитектура. Те отговарят на всички аспекти на съвременните производствени, архитектурни и строителни изисквания: лесен и удобен монтаж; огромен асортимент, обхващащ практически всички видове отваряния; дълготрайна и удобна експлоатация; непрестанно осъвременяване на продукцията с гаранция за качество.


web analytic