• СТАТИЧНИ, РОЛЕТНИ И НА ПАНТИ

Съвременните противонасекомни мрежи или т.нар. комарници са трайно и надеждно средство да се решат завинаги проблемите с досадните насекоми. Монтирани на прозорците или вратите, с добър естетически вид, те осигуряват качествена денонощна защита от насекомите. Съвременните комарници се предлагат в няколко разновидности като материали и начин на отваряне.

Прочети още: КОМАРНИЦИ

  • ENDOW

За постигане на добро качество и прецизност в изработката на дограмата, освен технологичното съвършенство на профилите, голяма роля играе и обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на вратите и прозорците по всяко време и дълъг живот на експлоатация.

Прочети още: Обков

  • ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Фирма „СЕРПИО” ЕООД притежава собствена производствена база за изработка на вътрешни алуминиеви хоризонтални щори с размер на ламела 25 мм. и вертикални щори с размер на лентите 89 мм.

Прочети още: ВЪТРЕШНИ ЩОРИ

  • ALTEST

Преди да ви запознаем с алуминиевите профили ,които предлагаме трябва да ви запознаем със свойствата на алуминиевата дограма, за да бъде осъзнат Вашият избор.

Прочети още: АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

  • ВЪТРЕШНИ

Вътрешните первази – ППД-та на прозорците създават допълнителен комфорт и удобство в дома Ви. Добрата топлоизолация, профилираната обемна форма с много кухи камери, предлага превъзхождащи изолационни качества, в сравнение с естествените материали. ПВЦ первазите са лесни за поддръжка и са устойчиви срещу обичайните за домакинството почистващи препарати, устойчиви на изтъркване, драскане и пепел от цигари.

Прочети още: ПЕРВАЗИ

  • KMG

Профилните системи за врати и прозорци, с продуктовото име KMG са познати както на българския, така и на чуждестранния пазар. Богатото разнообразие от системи и постоянното подобрение на различните профили, допринася за развитието, обогатяването и модернизирането на предлаганите решения.

Прочети още: ПВЦ ДОГРАМА

  • СТЪКЛА И СТЪКЛОПАКЕТИ

Стъклопакетът представлява отделен, много важен елемент от прозореца. Всъщност това са няколко листа стъкло, които са херметически съединени един с друг с помощта на херметик и дистанционер. По този начин между стъклата се образува херметически затворено пространство, което напълно изключва възможността за попадане в него на замърсен въздух.

Прочети още: СТЪКЛА И СТЪКЛОПАКЕТИ


web analytic