Услуги

Не е тайна, че успеха на бизнеса и репутацията зависи до голяма степен от работата на специалистите от отдел продажби. Колко добре ще посъветват клиента, ще му помогнат да разбере технологията на съвременните прозорци и врати и избере необходимата конфигурация. Затова, ние екипа на фирма „СЕРПИО” – ЕООД „Работим за Вас седем дни в седмицата!”, за да може Вие, нашите клиенти да сте доволни от услугите, които предлагаме:

Измерване

Специалист от фирмата ще Ви посъветва за избора на най-добрите технически и дизайнерски решения, ще направи точно изчисление на вашата поръчка. Измерванията се извършват по всяко удобно за Вас време, дори събота и неделя.

Производство на дограмата

За всяка операция при производството на дограма има специално пригодени за целта машини, които смаляват риска за некачествено производство до минимум.

Доставка

Прозорците и вратите се доставят със специално пригодени автомобили за да не се повредят или надраскат. Профилите са с лепенка, на която е изобразено логото на производителя, тя служи за предпазване на дограмата от надраскване.

Монтаж на дограмата

Монтажът е толкова важен, колкото е й избора на дограма. Затова ние разполагаме с екип от професионалисти, които да монтират поръчаното от Вас изделие.

Хора които следят пазара на дограма знаят, че зимата е най-доброто време за подмяна на прозорци. В същото време, един човек, който не познава технологията на монтаж на дограмата, е склонен да вярва, че инсталирането на нови прозорци през зимата е невъзможно. Това се дължи на погрешната представа, че в процеса на премахване на старите прозорци се изстудяват домовете. Добри доводи да смените дограмата през зимата са: - функционалната "зимна" пяна, която използваме запазва своите характеристики при температура до -15 ° градуса; през зимата можете веднага да проверите ефикасността на новата дограма. Големите плюсове при смяната на дограма през зимата, са: - допълнителни отстъпки и различни подаръци; - кратки срокове за монтаж.

Единствено не препоръчваме монтаж на ПВЦ дограмата при температури по-ниски от -15 °, които са рядкост за нашите географски ширини.

Гаранции

Фирма „СЕРПИО” ЕООД дава 5 години пълна гаранция на всички свой продукти и услуги.


web analytic