За нас

    Фирма „СЕРПИО” – ЕООД е съвременна фирма, адаптирана в сферата на проектирането и търговията с PVC и AL прозоречни системи, аксесоари за тях, стъклопакети и щори, както и висококачествен монтаж на предлаганите продукти. Ние притежаваме собствена производствена и складова база направена по Европейски стандарт, оборудвана със съвременни специализирани машини с висока производителност. Поради големият мащаб на производството на дограма и множеството региони, които обслужваме, разполагаме и със собствен транспорт.

Доброто развитие на фирмата се дължи на добрата комбинация между дългогодишни служители във фирмата и чудесното партньорство с доставчиците.

Като производител с установен опит, утвърдени технологии и производствени възможности, фирмата ясно съзнава, че развитието и просперитетът зависят от убедеността и доверието на клиентите в способността да се гарантира пълното задоволяване на очакванията им по отношение качеството и условията на доставка на закупените продукти.

Екипът на фирма „СЕРПИО” – ЕООД полага максимални усилия, за да бъде водеща фирма на територията на гр. Враца в своя силно конкурентен бранш.

Съзнавайки отговорността, която фирмата ни носи, ние се стремим да предлагаме не само висококачествени продукти, а дограма носеща топлина, уют и красота във вашият дом.

ПОРЪЧАЙ И НИ ПРЕПОРЪЧАЙ

„Най-добрата реклама за нас са нашите доволни клиенти, което гарантираме чрез качествено и навременно изпълнение на поръчките при изключително конкурентни цени и кратки срокове”


web analytic